Info vrijwilliger

Ons team bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor het behoud en de groei van het Voedselbos. Iedereen kent zijn eigen beweegreden om zich hiervoor in te zetten: van het samen actief bezig zijn tot het voeren van gesprekken onder het genot van een kopje koffie of thee. Relevante kennis, diploma’s of ervaring zijn niet nodig, want wij zijn op zoek naar jou! Ons team waardeert het zeer als je op jouw manier een bijdrage wilt leveren aan het Voedselbos. Jij bepaalt dus zelf welke bijdrage je wilt leveren en voor hoeveel uur je beschikbaar bent. Wij geloven in de kracht van een laagdrempelige aanpak, zodat iedereen zich thuis kan voelen en zich gewaardeerd voelt als vrijwilliger van het Voedselbos.

Meld je hier aan als vrijwilliger! Na je aanmelding nemen wij persoonlijk contact met je op zodat we je kunnen uitnodigen voor een bezoek aan het Voedselbos.

Hier aanmelden als vrijwilliger

Tip: Iedere vrijdag zijn wij op Jeugddorp aanwezig van 10:00u – 16:00u. Kom vrijblijvend op deze vrijwilligersdag langs om te zien wat wij doen en of jij daar enthousiast van wordt!

 

Benieuwd wie op dit moment onze vrijwilligers zijn? Maak dan alvast online kennis met hen!